📦 Dėmesio! Galimi užsakymų pristatymo trukdžiai. Plačiau
📦 Dėmesio! Galimi užsakymų pristatymo trukdžiai. Plačiau

Heatsink: extruded; grilled; SOT32,TO220,TO3P; black; L: 50.8mm FISCHER ELEKTRONIK

Prekės kodas: SK129/50.8/STSB
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1+
5.10
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

5.10
2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Pristatymo terminai

2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Heatsink: extruded; grilled; SOT32,TO220,TO3P; black; L: 50.8mm FISCHER ELEKTRONIK

Specifikacijos

SKU
U-3929958
Prekinis ženklas
NomNr
SK129/50.8/STSB

Tiekėjo prekės aprašymas

Heatsink: extruded; grilled; SOT32,TO220,TO3P; black; L: 50.8mm

Tiekėjo specifikacijos

Application
TO220
Colour
black
Heatsink shape
grilled
Height
25mm
Length
50.8mm
Manufacturer
FISCHER ELEKTRONIK
Material finishing
anodized
Mounting
screw
Plate thickness
1.8mm
Thermal resistance
5.3K/W
Type of heatsink
extruded
Width
42mm
Product code
SK129/50.8/STSB
Brand
FISCHER ELEKTRONIK
Supplier's product code
SK129/50.8/STSB
Product ID
U-3929958
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].