LEMONA

Probe: K-type temperature; -60÷400°C; Probe dia: 5mm; Len: 1.16m TESTO

Prekės kodas: TESTO-06021793
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1+
142.02
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

142.02
2024-06-06 Numatomas pristatymas užsakius dabar
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 47.34 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 8.29 €
Pavyzdžiui, skolinantis 142.02 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,77%, bendra mokėtina suma – 198.96 €, mėnesio įmoka – 8.29 €.

Pristatymo terminai

2024-06-06 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Probe: K-type temperature; -60÷400°C; Probe dia: 5mm; Len: 1.16m TESTO

Specifikacijos

SKU
U-3028385
Prekinis ženklas
Prekės kodas
TESTO-06021793

Tiekėjo prekės aprašymas

Probe: K-type temperature; -60÷400°C; Probe dia: 5mm; Len: 1.16m

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
TESTO-06021793
Brand
TESTO
Supplier's product code
TESTO-06021793
Product ID
U-3028385
Cable length
1.16m
Manufacturer
TESTO
Measurement
temperature
Probe diameter
5mm
Related items
TESTO175-T3
Response time
<25s
Temperature measuring range
-60...400°C
Type of measuring probe
K-type temperature
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].