LEMONA

Sensor: pressure; 0÷10mbar; gage; OUT: I2C; THT; DIP; -20÷85°C HONEYWELL

Prekės kodas: HSCDANN004NG2A3
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Atsiprašome, prekės nebeturime.

Rekomenduojame rinktis iš:

Kitos prekės šioje kategorijoje
atsiskaitykite su
per 3 mėn. po 35.65 € be pabrangimo
per 24 mėn. po 6.24 €
Pavyzdžiui, skolinantis 106.96 €, kai sutartis sudaroma 24 mėn. terminui, metinė palūkanų norma – 26,9%, sutarties sudarymo mokestis - 0%, mėnesio sutarties mokestis – 0,41%, BVKKMN – 40,69%, bendra mokėtina suma – 149.76 €, mėnesio įmoka – 6.24 €.

Pristatymo terminai

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

NėraNėra

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Sensor: pressure; 0÷10mbar; gage; OUT: I2C; THT; DIP; -20÷85°C HONEYWELL

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-210873
Prekinis ženklas
Prekės kodas
HSCDANN004NG2A3

Tiekėjo prekės aprašymas

Sensor: pressure; 0÷10mbar; gage; OUT: I2C; THT; DIP; -20÷85°C

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
HSCDANN004NG2A3
Brand
HONEYWELL
Supplier's product code
HSCDANN004NG2A3
Product ID
U-210873
Case
DIP
Manufacturer
HONEYWELL
Manufacturer series
TruStability
Mounting
THT
Operating temperature
-20...85°C
Operation mode
gage
Output configuration
I2C
Pressure measuring range
0...10mbar
Related items
SEK001
Supply voltage
3.3V DC
Type of sensor
pressure
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].