BUZZER, PIEZO, CONTINUOUS, 94DB

Prekės kodas: KPEG-650SA
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-2
13.16
3-4
11.94
5-9
11.69
10-19
11.34
20-49
10.91
50+
10.73
didmeninis

Min. kiekis: 1

Kartotinis: 1

Iš viso:

13.16
2024-05-23 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Pristatymo terminai

2024-05-23 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra418 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus

Pristatymas į namus

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą

Pristatymas į paštomatą

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
BUZZER, PIEZO, CONTINUOUS, 94DB

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-605587
Prekinis ženklas
Prekės kodas
KPEG-650SA

Tiekėjo prekės aprašymas

BUZZER, PIEZO, CONTINUOUS, 94DB; Transducer Function:Buzzer; Tones:Continuous; Supply Voltage Min:6VDC; Supply Voltage Max:28VDC; Operating Current Max:22mA; Sound Level SPL:94dB; Sound Level Distance:30cm; Resonant Frequency:2.8kHz; Product Range:-; SVHC:No SVHC (20-Jun-2016); Colour:Black; Current Consumption:12mA; Current Max:12mA; Current Min:5mA; Current Rating:12mA; Depth:20mm; External Diameter:42.5mm; External Height:33mm; Frequency:2800Hz; Outer Diameter:42.5mm; Sound Level Max:98dB; Sound Level Min:88dB; Supply Voltage:12VDC; Supply Voltage DC Max:28V; Supply Voltage DC Min:6V

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

Product code
KPEG-650SA
Brand
KINGSTATE
Supplier's product code
1193654
Product ID
U-605587
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].