Lithuanian

Screw; for metal; 2.9x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; zinc BOSSARD

Prekės kodas: B2.9X6.5/BN33
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-999
0.01
1000+
0.0096
didmeninis

Min. kiekis: 200

Kartotinis: 200

Iš viso:

2.00
2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Pristatymo terminai

2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra30400 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Screw; for metal; 2.9x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; zinc BOSSARD

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-122645
Prekinis ženklas
NomNr
B2.9X6.5/BN33

Tiekėjo prekės aprašymas

Screw; for metal; 2.9x6.5; Head: cheese head; Phillips; PH1; zinc

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

BN standard
BN 33
Cut size
PH1
DIN standard
DIN 7981F
Head diameter
5.6mm
Head height
2.2mm
ISO standard
ISO 7049
Kind of cut
Phillips
Kind of head
cheese head
Length
6.5mm
Manufacturer
BOSSARD
Material
hardened steel
Plating material
zinc
Screw application
for metal
Thread
2,9
Type of mounting element
screw
Product code
B2.9X6.5/BN33
Brand
BOSSARD
Supplier's product code
B2.9X6.5/BN33
Product ID
U-122645
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].