Lithuanian

Cable tie; L: 300mm; W: 4.6mm; polyamide; 225N; black; Ømax: 80mm HELLERMANNTYTON

Prekės kodas: T50I-PA66W-BK
no gallery
no gallery
Prekinis ženklas
Daugiau panašių prekių

Kainų ribos

KiekisKaina su PVM (vnt.)
1-499
0.47
500-1499
0.43
1500+
0.38
didmeninis

Min. kiekis: 100

Kartotinis: 100

Iš viso:

47.00
2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Pristatymo terminai

2024-05-09 Numatomas pristatymas užsakius dabar

Prekė užsakoma iš tiekėjo sandėlio. Jei tiekėjas šios prekės pristatyti iki nurodytos datos negalės, informuosime jus el. paštu.

Yra200 vnt.

Tiekėjo sandėlis

home delivery

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į namus (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu.

Virš 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

Nemokamai

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 3 kg)

2,99 €

Iki 30,00 €

(Užsakymams iki 1000 kg)

3,59 €

Shipping parcel

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Pristatymas į paštomatą (1-4d.d. jei prekes turime sandėlyje)

Perdavę prekes kurjeriui, informuosime Jus el. paštu. Užsakymai virš 30.00 € pristatomi nemokamai.

1,99 €

Prekės aprašymas

Prekinis ženklas
Cable tie; L: 300mm; W: 4.6mm; polyamide; 225N; black; Ømax: 80mm HELLERMANNTYTON

Naudinga informacija


Specifikacijos

SKU
U-2160634
Prekinis ženklas
NomNr
T50I-PA66W-BK

Tiekėjo prekės aprašymas

Cable tie; L: 300mm; W: 4.6mm; polyamide; 225N; black; Ømax: 80mm

Naudinga informacija

Tiekėjo specifikacijos

NomNr
T50I-PA66W-BK
Brand
HELLERMANNTYTON
Colour
black
Flammability rating
UL94V-2
Length
0.3m
Loop diameter max
80mm
Manufacturer
HELLERMANNTYTON
Manufacturer series
T50I
Operating temperature
-40...85°C
Resistance to
UV rays
Tie material
polyamide
Tie strength
225N
Tie width
4.6mm
Type of cable accessories
cable tie
Supplier's product code
T50I-PA66W-BK
Product ID
U-2160634
Tiekėjo pateikiama informacija apie prekę gali skirtis nuo realaus produkto. Jei pastebėjote neatitikimų praneškite apie tai el. paštu [email protected].